Sztárok

Mádai Vivien: nekem ez a gyerek nem kell

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt szülés utáni depressziójáról Mádai Vivien. Az egykori műsorvezetőnő nem rejtette véka alá, hogy szülése után a poklok poklát élte meg – írja a Bors.

A Budapestnek búcsút intő Mádai Vivien őszintén mesélt arról blogbejegyzésében, mit élt át szülése után. Az egykori műsorvezetőnő ma már tudja, hogy kezelje a szülés utáni depressziót – írja a Bors.

“Ez olyan téma, amit minden nő szégyell. Pedig szinte mindenki átesik rajta… Vállalom minden szavamat, és bevallom, szégyelltem magam a gondolataim miatt. Közel két évig érlelődött bennem ennek a bejegyzésnek a megírása, de végül úgy döntöttem: szeretnék segíteni a hasonló cipőben járó édesanyáknak, hogy lássák, nincsenek egyedül a problémával. Ma már boldog édesanya, feleség és nő vagyok!” – mondta a drasztikusan megváltozott Mádai Vivien.

“Nem jöttünk ki jól. Nem tudtam, hogy érjek hozzád, mit mondjak neked, hogy tegyek ve­led jót… Nekem ez a gyerek nem kell! A tiéd lehet, ne­veld fel te! Ko­molyan gondoltam. Egyszerűen nem tudtam mit kezdeni a rám szakadt felelősséggel és azzal a mérhetetlen szégyennel, amit a gondolataim miatt éreztem” – olvasható a bomba formában lévő Vivien bejegyzésében.

Mádai Vivien: nekem ez a gyerek nem kell

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top