Sztárok

Cooky felmondott, nézd Bochkor Gábor arcát

Cooky ma reggel a Music FM műsorában jelentette be, hogy felhagy a rádiózással. A hallgatók máris hiányolják, és nézd meg, Bochkor Gábor hogyan köszönt el tőle.

A rádió reggeli műsorában, az Önindítóban jelentette be Cooky, hogy befejezi a rádiós pályafutását egy tévés kihívás miatt.

Nemrég a Nagy Duett zsűritagjaként láthattuk hétről hétre, ezért senkit nem ért meglepetésként, amikor a közösségi oldalon kiderült az is: a megkeresés a TV2 felől érkezett. Ebből nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a rádióst megszerették a nézők.

Bochkor Gábor egy közös képet is tett fel a kollégájával, és bár mókásan megjátszott volt a bánata, valószínűleg mindenkinek hiányzik majd Cooky, aki a karrierjéről korábban annyit árult el, hogy csak nyáron dől el, a médiában folytatja vagy repülőgép-pilótaként.

 Gyakorlatilag a bejelentés után írtak a hallgatók, hogy ugye ez most csak vicc, de a Music FM mindenkit megnyugtatott: továbbra is nagyon jó lesz Cooky műsorsávjában az adás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top