Sztárok

A felesége tudta nélkül átkeresztelte a gyerekét Seres Dániel

Óriási vita alakult ki a Jóban Rosszban színésze, Seres Dániel és válófélben lévő felesége között. A színész nevét nemrég Suhajdára változtatta, így átíratta kisfia vezetéknevét is – írja a Bors.

Seres Dániel nemrég változtatta meg vezetéknevét Suhajdára, hiszen kiderült, hogy egy másik férfi a vér szerinti apja. A válófélben lévő színész kisfia vezetéknevét is megváltoztatta, de a Bors információi szerint nem szólt erről gyermeke édesanyjának.

“Réka üzenetben kapott egy képet Danitól a kisfiuk anyakönyvi kivonatáról, amelyben már az új vezetékneve szerepelt. Úgy tudom, Réka először azt hitte, hogy ez valami vicc. Nem vette komolyan, hiszen tudta, hogy nála van az anyakönyvi kivonat. Aztán kiderült, hogy nem tréfáról van szó! A gyermeket már hetek óta Suhajdának hívták” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. Az ügyben sem Suhajda Dániel, sem pedig felesége nem nyilatkozott. 

Komoly összetűzésbe került válófélben lévő feleségével Seres Dániel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top