Sztárok

Eddig marad az esős idő

Erős széllel és viharokkal, esőkkel érkezett meg a hidegfront vasárnap reggelre. Meddig marad az eső?

 A Balaton vasárnap 26 fokos, és számítani kell zápor, zivatar, heves zivatar kialakulására ott is az Időkép előrejelzése szerint. Az északnyugati szél felerősödik, viharossá fokozódik. Napközben is erős marad a légmozgás, a csapadék ugyanakkor megszűnik, délután már felszakadozhat a felhőzet. A hőmérséklet visszaesik, 20-24 fok között alakul a Balaton környékén is az időjárás.

 Ezen a hullámkamerán keresztül élőben nézhetitek a Balaton vizét.

Hétfőre a front elhagyja térségünket, visszatér a napos, nyári idő, de helyenként még élénk lehet az északi–északnyugati szél. Csapadék nem várható. Hajnalban 11-18, délután 25-28 fok várható. 

Kedden is folytatódik a nyári idő, a friss reggelt követően délutánra 27 és 31 fok közé melegszik a levegő. Sok napsütésre van kilátás, csapadék nem várható. A déli–délnyugati szél az északi–északnyugati megyékben feltámadhat. Ismét nagyon erős lesz az UV sugárzás!

Szerdán változóan felhős-napos időre van kilátás, elszórtan ismét készülhetünk zápor, zivatar kialakulására. A változó irányú szél többfelé élénk, helyenként erős, viharos lökésekkel kísért lesz. Délután 23-30 fok között alakul a hőmérséklet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top