Sztárok

Oláh Gergő: tőlem ne várjanak szexizős dalokat

Leplezetlen kérdések és valódi válaszok – ezt ígéri a Geszti Péter által elindított kérdéskígyó, amelyben sztárok kérdeznek egymástól. Geszti kezdte a sort Oláh Gergővel.

GESZTI néven újabb zenei projektjét indította útjára Geszti Péter, tavasszal mutatta be Létvágy című új albumát. A Rapülők, a Jazz+Az és a Gringo Sztár stílusa után egy eltérő zenei világgal jelentkezik, és minden dalban más énekes közreműködésével hozza el a Létvágy-érzést. Tóth Gabi, Wolf Kati, Ambrus Rita, Gereben Zita, Széles Iza, Váczi Eszter, Pély Barna, Oláh Gergő, Kowalsky, Rácz Gergő és Puskás Peti hangja is hallható az új albumon. 

Oláh Gergő: tőlem ne várjanak szexizős dalokat
Oláh Gergő: tőlem ne várjanak szexizős dalokat

Mi volt a legnagyobb csínytevésed, amit be mersz vallani?

Az egyik nagy csínytevésem általános suliban volt, kb. hetedikes lehettem!
Egy iskolagyűlésen, ahol kb. 320 gyerek volt, minden osztály egymás mellett állt sorban.
A srácok hergeltek engem, hogy fogadjunk, nem merem lehúzni az előttem álló fiú nadrágját. Én persze nem voltam nyuszi, és hátulról lerántottam a srác nadrágját! Mire hazaértem, édesanyám már tudott róla, és kaptam is egyet érte!

Melyik a kedvenc magyar szavad, és miért?

A kedvenc magyar szavam a Hit! Mégpedig azért, mert mindössze csak egy 3 betűs kis szócska, viszont hegyeket lehet vele mozdítani! 🙂

Szeretnéd-e, hogy a gyermekeid is énekesek legyenek?

Igazából szeretném, de ezt nem én fogom eldönteni, hanem majd ők! Ha valamelyik gyermekem erre a pályára szeretne lépni, és én azt látom, hogy tényleg tehetséges zenész-énekes, akkor minden erőmmel támogatni fogom! Amiben tehetségesek lesznek, abban fogom őket támogatni és erősíteni, nem szeretnénk rájuk erőszakolni olyasmit, amit nem szeretnek csinálni!

Oláh Gergő: tőlem ne várjanak szexizős dalokat

Mit teszel a negatív energiák ellen, ha érzed, hogy körbevesznek?

Utálom a negatív energiákat, érzéseket! Van, amikor nehezen tudom elhessegetni őket, de általában meghallgatok egy jó zenét, vagy megnézek egy videót a gyerekekről, vagy bibliát olvasok, leginkább így próbálok tenni ellene.

Mi tud igazán feldühíteni?

Nikivel mi még fiatal házasoknak mondjuk magunkat (8. éve), ezért például eléggé fel tud még dühíteni, amikor fellépésre indulva mindent kikészítek magamnak egy helyre, aztán mivel ő rendmániás, mire fordulok egyet, ő már szépen mindent visszapakolt az eredeti helyére. Én pedig őrültnek hiszem magam, mert tudom, hogy kikészítettem, de eltűnt. Leginkább ilyen apróságok dühítenek néha.

Istenhívő, családos ember vagy, ezért nem hallunk tőled csajozós, vagány dalokat. Így marad ez a jövőben is?

Remélem, azért vagány dalokat lehet tőlem hallani, ha csajozósakat nem is. Én azt képviselem a zenémmel, amiben hiszek. Legtöbb nehézségünkön az elmúlt években a hitünk segített át bennünket! Nagyon fontos nekem az, hogy mindig legyen mondanivalója a dalaimnak, de nem feltétlenül a hit miatt, a természetem, személyiségem sem olyan, hogy csajozós, szexizős dalokat énekeljek, és ez valószínű, hogy így is marad! A vagányság az viszont megvan, és jöhet is. 🙂

Mikor verekedtél utoljára, kivel, és miért?

Hát… Még soha sem verekedtem! Volt, hogy kerültem olyan szituációba, de valahogy soha nem fajult addig a dolog… Pedig nem vagyok félős :))), de inkább kerülöm az ilyesmit!
Viszont régóta tervezem, hogy elmegyek bokszolni, mert szeretném megérezni, hogy milyen, amikor kapok egy jobb egyenest, és azt is, hogy milyen, amikor én adok egyet…

Mit teszel, hogy 20 év múlva is a zenélésből élhess?

Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy 20 év múlva is az énekléssel, a zenével tudjak foglalkozni! Sokszor még mindig hihetetlen számomra, hogy ez a “munkám”, ez fantasztikus érzés! 🙂 Szerintem fontos, hogy mindig legyenek új ötletek, új dalok, új mondanivaló és legyen valami, ami érdekli a közönséget! De majd szeretnék idővel mást is csinálni az éneklés mellett, tervben van egy saját kis vállalkozás! 

Oláh Gergő: tőlem ne várjanak szexizős dalokat

Mi az, amit még nem tudsz, de szeretnél megtanulni?

Nagyon szeretnék folyékonyan beszélni angolul, de ez már folyamatban, meglesz. 🙂
Szeretnék profin, virtuóz módon szólózni gitáron és zongorán, bármit eljátszok, de szólózni még nem tudok. :)))

Mi a legnehezebb  a budapesti életben?

A budapesti életben számomra a forgalmi dugókat volt legnehezebb megszokni, mert soha nem tudtam kiszámolni, hogy mennyi időre van szükségem, hogy időben odaérjek, ahova mennem kell! Ez sajnos még sokszor így van. :)) Különösebb problémám nincs Budapesttel, szeretem a nyüzsgést is, egy ideig. :)))

Legközelebb: Oláh Gergő a megasztáros Ambrus Ritát kérdezte arról, mi a véleménye a tehetségkutatókról, és szóba kerülnek a pasik is. Csütörtökön olvashatod!

Oláh Gergő: tőlem ne várjanak szexizős dalokat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top