Sztárok

Gór Nagy Mária: nem az arabokat gyűlölöm, hanem a terrorizmust

A ma reggeli Mokka adásában Gór Nagy Mária feldúlt állapotban annyit mondott: gyűlöli az arabokat. A szerencsétlen félmondat azóta bejárta az internetet.

Mielőtt az ominózus mondatig eljutott a beszélgetés, annak volt némi előzménye. Gór Nagy Mária törökországi nyaralása felért egy kisebb rémálommal, a bazárban kirabolták és eltűntek az iratai is. Mindezt az utazás napján vette észre, így a barátnője hazarepült – ő pedig Isztambulba ment a konzulátusra. “Barátnőm adott kölcsön pénzt, egy nap alatt elintéztem, másnap indultam haza Budapestre” – mesélte a Mokka adásában, azt is hozzátéve, hogy az isztambuli robbantás előtt egy nappal jött, ami különösen megrázta.

Gór Nagy Máriának végül a következő mondat csúszott ki a száján: “Nem vagyok rasszista, de gyűlölöm az arabokat.”

Gór Nagy Mária: nem az arabokat gyűlölöm, hanem a terrorizmust

A mondatra Demcsák Zsuzsáék is hátrahőköltek, hogy ne általánosítsunk, de akkor már mindegy volt. Az internetet bejárta a kijelentés, ami a színésznő szerint szerencsétlen baki volt.

“Sokkos állapotban vagyok még ma is, a merénylet előtt jöttem haza, azóta nem tértem még magamhoz. Feldúl, amikor a kint történtekről beszélek. Azt akartam mondani, hogy gyűlölöm a terrorizmust, helyette az csúszott ki a számon, hogy gyűlölöm az arabokat. Aztán próbáltam megmagyarázni a Mokkában, de utólag kiderült, hogy ez nem sikerült” – mondta az NLCafénak Gór Nagy Mária, akit különösen rosszul érint a nyelvbotlása, mivel állítása szerint rengeteg arab barátja van, többek között a legjobb barátnője is arab származású.

“Ráadásul mélyen vallásos vagyok, elítélem a kirekesztést és a gyűlöletet, aki ismer, tudja, hogy nem gondolok rosszat az arabokról.”

Gór Nagy Mária: nem az arabokat gyűlölöm, hanem a terrorizmust

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top