Sztárok

Cicciolina nyugdíjasan is ledobja a melltartóját

64 éves lesz novemberben, de ez mit sem zavarja. Ha kell, vetkőzik.

Annak ellenére, hogy már átlépte a nyugdíjkorhatárt, Cicciolina keresztbehaknizza második otthonát, Olaszországot. Azt mondja, ott még érdekli az embereket, ahogy Portugáliában, Németországban vagy Franciaországban is.

“Itáliában egy ikon, egy díva vagyok még ma is, az emberek pedig roppant kíváncsiak rám, én pedig rájuk. Ezért járom a diszkókat – mondta a Borsnak Staller Ilona, aki azt is elmesélte, hogy mit csinál a haknikon. – Nagyon átlátszó, szép, szexi ruhákban énekelek, táncolok, dumcsizok a vendégekkel, szelfizünk, dedikálom a posztereimet. Ahol van rá igény, ott toplesstáncot is lejtek, vagyis megmutatom a cicimet, miközben erotikusan táncolok. De különben is, az emberek nem Cic­ciolinának a mellét megnézni mennek el egy ilyen eseményre, hanem az egész személyére kíváncsiak.”

Az egykor híres pornós azon is lamentált egy sort, hogy nem érti, Magyarországra miért nem hívják, végtére is: innen származik.

Staller Ilonáról még:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top