Sztárok

Pécsi Ildikó nyert: Pártos Csilla költözik

Pécsi Ildikó javára döntött a bíróság, menyének 15 napja van elhagyni az ingatlant.

Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla már évek óta pereskednek. A bíróságon tavaly augusztus óta foglalkoztak azzal, hogy Pártost kilakoltathatják Pécsi lakásából, mivel Pécsi úgy döntött, eladja a házat. “Általánosságban elmondható, hogy a tulajdonosnak írásban meg kell szüntetnie a használatot. Ha nincs foganatja, peres úton kérheti, hogy kötelezzék a lakót az ingatlan elhagyására. A tulajdonos visszamenőlegesen követelheti a rezsit, ha tudja bizonyítani, hogy ő fizette a lakó helyett. Az eljárás vége végrehajtás, vagyis a hivatalos kilakoltatás” – mondta akkor dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Decemberben kiderült, hogy Pártos Csilla nem tudja fizetni a számlákat, mivel nem kapja meg a csekkeket, azóta viszont nem tudtunk újabb információt az ingatlankérdésről, a Pécsi-Pártos-Szűcs kálváriáról közben csak az derült ki, hogy Pécsi fia a tartásdíj fizetésének elmulasztása miatt börtönbe kerülhet. Mindez azon múlik, hogy Pártos tesz-e jogi lépéseket az ügyben, döntését pedig a rács felé irányíthatja az a tény, hogy 15 napja van arra, hogy elhagyja Pécsi Ildikó házát – erről most döntött a bíróság. A Blikk azt írja, a színésznő anno azért indított eljárást, mert szerinte exmenye jogtalanul lakik a házban. A bíróság pedig most első fokon Pécsi Ildikónak adott igazat.

A színésznő egyik régi, videoklipes szereplése:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top