Sztárok

Mariah Carey arca valami egészen furcsa

Voltam már panoptikumban és láttam már elszabott arcokat, Mariah Carey vándorló szemöldökéről mégsem tudom levenni a szemem.

Nagyjából olyan Mariah Carey legfrissebb fotója, mintha róla és a vőlegényéről, James Packettről készült viaszszobrot látnám a Madame Tussauds panoptikumban. Vagy egy kicsit rosszabb.  

De nézzük, miről is van szó. Az énekesnő  jobb szemöldöke gyakorlatilag egyre feljebb csúszik, mintha valaki húzná. Vagy lehet, hogy csak csodálkozik.

#antibes ????⚓️????????

Mariah Carey (@mariahcarey) által közzétett fénykép,

Mariah Carey fogyása óta persze sokan amúgy is kérdezik, mi a titka, vajon mennyire hihető, hogy ez csupán életmódváltás és diéta eredménye? Pedig a védelmére szóljon, hogy 25 kiló egy év alatt azért nem a lehetetlen kategória. 

Mariah Carey arca valami egészen furcsa

Mindenesetre korábban, a szülés után adott interjúkban is drasztikus fogyókúráról és edzésekről mesélt, miközben plasztikai sebészek elemezték, hogyan került feljebb a köldöke, milyen más formájú, feszesebb lett a melle. Ezúttal se várjuk tehát, hogy Mariah Carey arról mesél, hogy a szemöldöke csak egy elbaltázott szépészeti beavatkozás miatt szaladt az egekbe.

☀️????????

Mariah Carey (@mariahcarey) által közzétett fénykép,

Pedig hát erre valamilyen magyarázat azért jól jönne, mert így a remek hangja helyett inkább az kerül a középpontba, amit az arcunkba tol. Ez persze hol Mariah Carey keble, hol pedig a kisimult arca. 

☀️☀️☀️☀️

Mariah Carey (@mariahcarey) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top