nlc.hu
Sztárok
Dubaji egyetem, táncos karrier: fordulatos Miss World Hungary, Gelencsér Tímea élete

Dubaji egyetem, táncos karrier: fordulatos Miss World Hungary, Gelencsér Tímea élete

Vasárnap este Gelencsér Tímea fejére került a korona a Miss World Hungary választáson. Az ifjú szépség derékba tört táncos-karrierjéről is mesélt.

Látványos műsor keretében került a korona a Miss World Hungary győztes fejére. Gelencsér Tímea élete az elmúlt időszakban bővelkedett fordulatokban, és nem csak azért, mert bekerült a Magyarország Szépe versenybe.

Mit keresett Dubajban az új magyar szépségkirálynő, Gelencsér Tímea?

“Nagyon sokat készültem a versenyre, ez nem titok. Minden nap edzettem és sokat diétáztam. Akrobatikaórákra jártam, hogy a talent show során profi produkcióval állhassak elő. Korábban 10 évig versenyeztem akrobatikus show-táncban, de az utolsó megmérettetésen egy rossz ugrásnál alám fordult a lábam, és mindhárom bokaszalagom elszakadt, így már nem tudtam visszamenni versenyezni” – mesélt derékba tört karrierjéről Gelencsér Tímea, a fején a koronával

Mit keresett Dubajban az új magyar szépségkirálynő, Gelencsér Tímea?

A Miss World Hungary győztese a Dubajban töltött időszakról is mesélt.

“Egy szemesztert tanultam Dubajban az Amerikai Egyetemen. Az nagyon más világ, mint az itteni. Ha a vállam csücske csupaszon maradt, nem engedtek be az iskolába. Maga az intézmény egyébként nagyon tetszett, de a hallgatók nem voltak túl barátságosak. A helyiek nagyon elzárkóztak mindenkitől, nehéz volt közeledni feléjük. Zavart, hogy kint nem találtam barátokat, többek között ezért is akartam hazajönni, és most, hogy királynő lettem, már biztos, hogy itthon maradok.”

Dubajt is megjárta az új Miss World Hungary, Gelencsér Tímea

Tímea képviselheti majd hazánkat decemberben Washingtonban a Miss World nemzetközi döntőin, addig azonban még rengeteg tennivalója lesz.
“Alig várom, hogy elkezdődjön ez az egész. Szeretnék száz százalékot nyújtani a felkészülésben és a világversenyen is.”

Dubajt is megjárta az új Miss World Hungary, Gelencsér Tímea

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top