Sztárok

Itt piheni ki fáradalmait Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea a trópusokon piheni ki fáradalmait. A Tények egykori műsorvezetője közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, hogy épp nyaral.

A nemsokára visszatérő Várkonyi Andrea épp egy trópusi országban nyaral családjával. Az egykori tévés közösségi oldalán mutatta meg rajongónak, hol lógatja a lábát.

Rá is fér a pihenés a magánéletébe mindig is betekintést engedő Várkonyi Andreára, hiszen köztudott, a Tényektől való távozása nagyon megviselte, egy darabig nem is tudott beszélni leváltásáról:

“Olyan lelkiállapotban voltam, mintha szakítás után lettem volna. Ugyanazokon a stációkon mentem keresztül, mintha a szerelmem hagyott volna el: egyik pillanatban szidtam, hogy miért lépett le, majd örültem, hogy így alakult, mert ha nem így lett volna, én hagyom faképnél. Bevallom, nem tudtam, mi lesz, de abban biztos voltam, hogy a káoszban rejlik az újrakezdés lehetősége” – nyilatkozta korábban az érzelmi hullámvasúton átesett Várkonyi Andrea.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top