Sztárok

RTL-es sztárral indít Vajna új csatornája, az Izaura TV

Augusztus 14-én 20 órától, a TV2 Csoport nagyszabású portfóliófejlesztésének következő lépéseként az Izaura TV is útjára indul.

Augusztus 14-én indul az Izaura TV, a telenovella-csatorna. A romantikus sorozatok kedvelőinek garantált kikapcsolódást kínál, hiszen a világ minden tájáról elhozza a szerelmes, drámai és történelmi műfajok legjobbjait.

RTL-es sorozatokkal erősít a TV2 új csatornája, az Izaura TV

“A TV2 Csoport határozott célkitűzése egy minden nézői igényt és célcsoportot kiszolgáló csatornaportfólió felépítése a következő hónapokban, amelynek része az Izaura TV elindítása is. Az elmúlt években a TV2 délutáni telenovella sávja rendkívüli népszerűségnek örvendett, nálunk futottak az ország legnézettebb romantikus sorozatai. Ezért döntöttünk úgy, hogy ezt kiterjesztve, egy 24 órás csatornát hozunk létre, amelynek egyedülálló, nemzetközi sikerprodukciókat bemutató műsorkínálatára a telenovellák rajongói már régóta vártak. Célunk, hogy a csatorna rövid időn belül a műfaj kedvelőinek első számú választásává váljon” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport kábelcsatorna programigazgatója.

Az éjszaka királynője című sorozat itt debütál, amelyben a főszereplő Meryem Üzerli. Az ő neve nem ismeretlen, hiszen Hürremként nálunk is sokan megszerették az RTL Klubon futó Szulejmán sorozatban.

Az Izaura TV tervéről már korábban hallottunk, akkor Andy Vajna felesége egy kis viccet is kiposztolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top