Sztárok

Családon belüli erőszak vádjával letartóztatták a Ryan közlegény sztárját

Tom Sizemore olyan hollywoodi sikerfilmekben játszott, mint a Ryan közlegény megmentése vagy a Szemtől szemben. A sztárt családon belüli erőszakért Los Angelesben kedden vették őrizetbe.

Kedden reggel a Los Angeles-i rendőrség tartóztatta le, és vette őrizetbe a hollywoodi színészt, Tom Sizemore-t. Az 54 éves sztár ellen családon belüli erőszak a vád, az óvadékot pedig 50 ezer dollárban határozta meg a bíróság.

Tom Sizemore, aki hazudott Bill Clinton és Elizabeth Hurley viszonyáról, olyan szuper produkciókkal szerzett hírnevet, mint a Tom Hanks főszereplésével készült Ryan közlegény megmentése, Oliver Stone Született gyilkosok című filmje, vagy a Robert DeNiro és Al Pacino parádés alakításával bemutatott Szemtől szemben.

Sizemore évek óta szenved alkohol- és drogproblémáktól, függőségeiről, az elvonókúrán szerzett tapasztalatairól önéletrajzi könyvet adott ki 2013-ban. A többszörösen visszaeső színész ezúttal súlyos büntetésre számíthat.

Letartóztatták Tom Sizemore-t
Letartóztatták Tom Sizemore-t

(NBC News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top