Sztárok

Balázs Fecó nagyon lefogyott, csont és bőr

Somló Tamás csütörtöki temetésén többen rá sem ismertek a Kossuth-díjasa előadóra, akin májusban életmentő műtétet hajtottak végre.

“Köszönöm az aggódást, valóban le vagyok fogyva, mert az elmúlt három hónap sok idegeskedéssel telt, sokat stresszeltem. Amúgy is hajlamos vagyok rá, a szakma kikészítette az évek alatt az idegrendszeremet” – árulta el fogyása okát a Blikknek Balázs Fecó. A Kossuth-díjas előadóművész beszélt arról is, hogy májusban bypassműtéten esett át, orvosai pedig teljes életmódváltásra ítélték augusztusig.

Balázs Fecó nagyon lefogyott, csont és bőr

Balázs Fecó épp ezért most máshogy eszik, és rendszeresen mozog, de azt mondja, jó úton halad, hogy hamarosan újra versenysúlyánál legyen. “A cél, hogy felszedjek öt kilót” – mondta a művész, aki minden tőle telhetőt megtesz, hogy ott lehessen a Korál augusztusi, harmincéves jubileumi koncertjén. “Mindenképpen szeretnék elmenni, mert ez egy fontos esemény, semmi pénzért nem hagynám ki.”

Olvass még többet Balázs Fecóról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top