Sztárok

Sok a botrány Lindsay Lohan terhessége körül

Lindsay Lohan terhes. Gyereket vár vőlegényétől, aki állítólag rosszul bánt vele és fojtogatta őt.

Lindsay Lohan babát vár, de ezt nem feltétlenül tartja örömhírnek, mert éppen most veszett össze a vőlegényével, az orosz milliomos Jegor Tarabasovval, aki állítólag fojtogatta őt. A dolog annyira eldurvult, hogy rendőrt is kellett hívni. A botrány után a színésznő több Twitter-bejegyzést is közzétett, amelyben arról panaszkodott, hogy a vőlegénye milyen rosszul bánt vele és meg is csalta. Itt közölte azt is, hogy terhes.

Lindsay és vőlegénye nagy idillben, még a botrány kirobbanása előtt:

 

Ezek a posztok azóta eltűntek, és Lindsay Lohan az Instagramon kért bocsánatot a barátaitól és a rajongóitól. Azt írta egy kép alá, hogy sajnálja, hogy túlságosan kiteregette a magánügyeit. Mint írta, szerinte mindenki követ el hibákat, de az övéi sajnos mindig publikusak. Azt is hozzátette, hogy félelem és szomorúság van benne, de azért jól van, és most több időt szán arra, hogy törődjön magával.

Dear friends. I'm good and well. #ATM I am taking time for myself with good friends. I am sorry that I've exposed certain private matters recently. I was acting out of fear and sadness… We all make mistakes. Sadly mine have always been so public. I have done a lot of soul searching in the past years, and I should have been more clear minded rather than distract from the good heart that I have. Social media comes with the territory of the business and the world we now live in. My intentions were not meant to send mixed messages. Maybe things can be fixed… Maybe not.. I hope they can. But I am 30 years old and I do deserve a #GENTLEgiant Life is about love and light. Not anger ???????? Thank you to those who stand by my side

Lindsay Lohan (@lindsaylohan) által közzétett fénykép,

 A Daily Mail szerint Lindsay Lohan, feltehetően még a twittek közzététele előtt az apjának is írt a terhességéről sms-ben. Az apja, Michael aggasztónak nevezte a helyzetet, és kifejtette, nem tudja, hogy dönt majd a lánya a továbbiakról.

A színésznő mindenesetre nem vigyáz a magzatra, a Mail Online közzétett egy képet, amin látszik, hogy egy jachton dohányzik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top