Sztárok

Sarka Kata házat vásárolt?

Sarka Kata állítólag már hónapokkal ezelőtt kinézte a házat, ahova a gyerekekkel költözött.

Teherautóval költözött el Hajdú Pétertől Sarka Kata. A Bors szerint egy közeli házba, amit Sarka Kata már hónapokkal ezelőtt kinézett, és meg is vásárolt. “Kata már hónapokkal ezelőtt járt egy ingatlanirodában házat keresve megvételre. Már akkor sejteni lehetett, hogy nem együtt szeretnének költözni a férjével” – mondta a lapnak egy a neve elhallgatását kérő személy. 

A Bors más forrásból azt is megtudta, hogy a keresgélés gyorsan eredménnyel járt. “Úgy tudom, Kata már meg is találta az új otthonát, sőt a gyerekekkel, Noncsival és Dávidkával be is lakták azt – mondta Hajdú Péter feleségének közeli ismerőse, aki szerint az ingatlan Budán található, autóval alig negyedórányira Sarka Katáék közös otthonától, de jóval közelebb a Belvároshoz.

Sarka Kata korábban elmondta, elköltözött otthonról, a férje megbántotta, szeretné, ha helyreállna a családi béke. A házvásárlásról viszont nem beszélt. Tehát a hír még megerősítésre vár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top