Sztárok

Kicsi Óriások: az RTL klub bejelentette az összes zsűritag és csapatkapitány nevét

Az X-Faktor és a Való Világ mellett a Kicsi Óriások lesz az RTL Klub egyik őszi műsora. A sajtótájékoztatón kiderült, ki a három zsűritag, és melyik öt híresség vállalta a csapatkapitányi feladatokat.

Ősszel indítja el 7 részes tehetségkutató műsorát az RTL Klub. A Kicsi Óriásokban gyerekek mutathatják meg, hogy miben a legjobban. A pénteki sajtótájékoztatót Sebestyén Balázs nyitotta, aki szerint alap, hogy hiába van az embernek gyereke, attól még más gyerekéért nem fog rajongani, de a Kicsi Óriások, más lesz, és ez a más megfogta őt, ezért kedveli annyira a műsort.

A mexikói formátumú műsor adásait nyáron forgatják le, így a gyerekeknek nem kell iskola közben stresszelni a versenyen.

Kicsi Óriások: az RTL klub bejelentette az összes zsűritag és csapatkapitány nevét

A Kicsi Óriások zsűritagjai: Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid. “Nem fogok cukiskodni, én nem ilyen zsűritag vagyok” – mondja Földes Eszter, mire a műsorvezető Sebestyén Balázs rögtön bólogatni kezd. Geszti Péter szerint az a legfontosabb, hogy a gyerekek megtanuljanak koncentrálni. “Emlékszem gyerekkoromban, mennyire kikészültem, amikor 28 oldalnyi szöveget kellett megtanulnom, szóval átérzem, hogy min mennek keresztül a gyerekek.”

Kicsi Óriások: az RTL klub bejelentette az összes zsűritag és csapatkapitány nevét

A zsűri értékel, miközben a gyerekeket csapatkapitányok segítik majd a felkészülésben. A Kicsi Óriások csapatkapitányai: Tóth Vera, Kiss Ramóna, Trap Kapitány (Molnár Tibi, aki egyébként Tóth Gabi párja, vagyis Tóth Vera sógora), Kovácsovics Fruzsina és Oláh Gergő.

Kétségtelenül a TV2 legelső tehetségkutatójában feltűnt Tóth Vera szereplése az egyik kulcsmomentum, amit az énekesnő is érez. “Voltam mar az RTL területén, de ilyen intenzíven még nem” – viccelődik Vera. Kiss Ramóna arról beszélt, hogy azért találta meg könnyen a hangot a gyerekekkel, mert nála 10 évvel fiatalabb a húga. Kovácsovics Fruzsina 4 éve már, hogy gyerekeknek zenél. Oláh Gergő pedig kicsit sem bánja, hogy egyébként is népes családja még négy lurkóval kiegészült a forgatások idejére.

Valami ilyesmire lehet számítani a Kicsi Óriásokban a sajtótájékoztató alapján. Köszönjük a figyelmet.

Kicsi Óriások: az RTL klub bejelentette az összes zsűritag és csapatkapitány nevét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top