Sztárok

Olimpia 2016: Minden nő álma Szilágyi Áron kardvívónk

A riói olimpián 162 magyar sportoló indulhat, a megnyitón pedig Szilágyi Áron viszi majd a zászlónkat. Kardvívó bajnokunk pedig sok nő szemében igazi idol.

A Nők Lapja magazin címlapjáról mosolyog ránk Szilágyi Áron és és Hajmási Éva, akik a 2016-os olimpián hazánkat képviselik. “Áron egy idol a szememben, de szerintem minden vívó… sőt talán minden nő számára. Nagyon jó a kisugárzása, érződik, hogy minden rendben van nála. Úgy benne, mint körülötte. Veszettül jóképű, nagyon normális, végtelenül emberi, és fantasztikusan nagy vívó, sportember” – méltatta az olimpiai zászlóvivőnket Hajmási Éva.

Minden nő álma Szilágyi Áron, olimpiai kardvívónk

Nemcsak Éva beszélt elismerően a vívóról, a tisztelet kölcsönös. Szilágyi Áront korábban is többször nevezték a nők álmának, és amilyen gyengéden és figyelmesen bánt olimpikon társával, nem nehéz elképzelni, hogyan vette le a lábáról a nőket. Az egyik magazin idén a legstílusosabb férfinak választotta a sportolót, és a díjátadóra a férfit elkísérte a szerelme, Beáta is. Már akkor azt beszélték, hogy Szilágyi Áron hamarosan megnősül, ő azonban nemigen beszél a magánéletéről.

Olvass bele az interjúba a Nők Lapja oldalán!

Nézzétek meg, hogyan zajlott Áron és Éva Nők Lapja-beli fotózása!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top