Sztárok

Visszatér a képernyőre Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi szerdától lesz látható a TV2 Édes Élet Holiday című műsorában, amelyben Cseke Katinkát, valamint a színésznővel együtt a kamerákat és a nézőket látta vendégül tatai birtokán – írja a Blikk.

Lagzi Lajcsi kifejezetten örül annak, hogy szerepelhet az Édes Élet Holiday című műsorban. A Blikk információi szerint a mulatós zenész Cseke Katinkát fogja körbevezetni birtokán. “Végre nem a híradókban, a Tényekben, vagy valamelyik reggeli műsorban szerepelek a velem kapcsolatos dolgok ­miatt. Itt önmagamat adhatom, és megmutathatom Katinkának a számomra fontos dolgokat” – mondta a folyamatosan a rendőrséggel küzdő Lagzi Lajcsi.

Visszatér a képernyőre Lagzi Lajcsi

“Lajcsi élete az elmúlt időszakban számos témával szolgált a sajtó számára. Tavasszal a Hal a tortán című műsorban remekelt, kiváló főztje mellett őszintén válaszolt vacsoratársainak minden kényes kérdésére. Mindennapjait fokozott érdeklődés övezi, ezért izgalmas az ő szereplése az Édes Élet Holiday-ben” – nyilatkozta a TV2.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top