Sztárok

Voksán Virág ijesztő ennyi sminkkel

Ijesztően fest ennyi sminkkel az arcán Voksán Virág, aki maga sem gondolja, hogy túlságosan erőltetnie kellene ezt a megjelenést.

Hétköznap nem sminkeli magát Voksán Virág, csakis akkor, ha valamilyen tévés szereplésre megy, vagy fotózáson vesz részt. “Ha egy vacsorára elmegyek, és ki akarok öltözni, akkor teszek egy kis púdert, kis rúzst, szempillaspirált, de akkor sem vakolatot. Szeretem, ha lélegzik a bőröm” – mondta nemrégiben a DJ, aki akkor egy smink nélküli fotót is mutatott. Hozzátéve, hogy a szempillatöve és a szemöldöke tetovált, ezért sosem tűnik majd úgy, mintha egyáltalán nem lenne sminkelve.

Voksán Virág túlzásba esett a sminkkel

Voksán Virág most a Fókusz felkérésére erősen túlsminkelte magát, eleget téve a 100 réteg alapozó, 100 réteg rúzs kihívásnak. Valószínű, hogy nem túlzás azt állítani, hogy ijesztően néz ki a végeredmény.

Voksán Virág túlzásba esett a sminkkel

Ha kíváncsi vagy rá, de eddig nem hallottál róla, mi is ez a két kihívás, hát íme két videó: egyiken az alapozó, másikon a rúzs. Ez utóbbi brutális megterhelés volt, szárítani kellett hajszárítóval a rúzst, de még így is órákig tartott.

Az egész egykor a 100 réteg körömlakkal kezdődött, de ez már mindegy is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top