Sztárok

Zimány Linda és Kedves Ferenc szakításáról: íme, az igazság

Párja nélkül bulizott a Balaton Soundon Zimány Linda, és most a Szigetre is a szüleit vitte. A szakításukról szóló hírekre most először reagált.

Zimány Linda jókedvűen érkezett a Szigetre, és nem kerülte a Kedves Ferenccel való szakításról szóló témát sem, amikor az Aktív riportere megállította. “A párom inkább az elektronikus zenét kedveli, én meg a hiphop RnB-t, úgyhogy ezért röppentek fel a pletykák is a Soundon, hogy mi biztosan külön vagyunk. Holott nem, csak ez nálunk egy ilyen közös megegyezés, hogy  elengedem őt a barátaival tombolni az elektronikus zenére, én meg megyek a hiphopra. Így van békesség” – nyilatkozta a modell, aki a Rihanna-koncertre a szüleit vitte el, mert édesanyja nagy rajongója az énekesőnek.

Míg Zimány Linda az első sorban szeret tombolni, addig Kedves Ferenc inkább a VIP részen van a barátaival, de a pár azért összetalálkozik két koncert között. Erre ékes bizonyíték ez a fotó is. Szóval mindenki megnyugodhat, nincs gond Zimány Linda és Kedves Feri kapcsolatával.

Zimány Linda és Kedves Ferenc szakításáról íme az igazság

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top