Sztárok

Sandra Bullock és Bryan Randall esküvőre készül

Nem készülnek nagy esküvővel vagy hetedhét országra szóló lakodalommal, mert Sandra Bullock és Bryan Randall nem ilyen típus.

Az esküvőjük tervét mégsem titkolják. Sandra Bullock 52 évesen, jó néhány Hollywoodban eltöltött év után már pontosan tudja, hogyan kerülje ki a paparazzikat, és hogyan hallgasson el valamit, amit nem akar elmondani. Emlékezzünk csak arra, amikor a most már hat éves Louist adoptálta, de említhetnénk a négyéves lányát, Lailát is, akit a mai napig nemigen láthattunk egy különleges People magazin-címlapot leszámítva.

Sandra Bullock és Bryan Randall esküvőre készül

Szóval, arra kicsi az esély, hogy Sandra Bullock és Bryan Randall nagy napjáról milliónyi képet láthatunk, jó esetben a színésznő kedvenc magazinjával leszerződik, és talán ezúttal is a fotós párja képeit átadja nekik egy kis sztorival.

Sandra Bullock és Bryan Randall esküvőre készül

De nem is ez a lényeg, hanem hogy a színésznő ismét boldog. Az E! News  értesülései szerint, miután a pár tavaly összeköltözött, egy év próbaidőt adtak maguknak, hogyan tudnak családként együtt élni. Bryan Randall egy 22 éves lány édesapja, és rajong Bullock két gyerekéért is. “Tavaly januárban Louis születésnapján is az fogta meg Sandrát Bryanben, ahogyan a gyerekekkel bánt.”

Jelenleg a gyerekek nélkül töltenek egy kis időt, és ahogy az E! News fogalmazott: “ilyenkor a derekuknál fogva összenőnek”, hiszen ezek még mindig csak a mézeshetek nekik.

“Amilyen nagy az összhang, az nem kérdés, hogy lesz esküvőjük, csak az, hogy ki tud majd róla, kik lesznek egyáltalán meghívva” – tudta meg az informátorától a újság.

Korábban sokan féltették Sandra Bullockot a rossz hírnevű Randalltól, de ők rácáfoltak minden pletykára, és a jelek szerint, a színésznőnek ez a legjobban működő kapcsolata.

Sandra Bullock és Bryan Randall esküvőre készül

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top