Sztárok

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András szakítása elég zavaros

Ez a sztori tulajdonképpen az, amiről kár lenne elhamarkodottan véleményt mondani. Tolvai Reni és Kállay-Saunders András kapcsolata most éppen ezért beszédtéma.

Már hat éve van együtt Tolvai Reni és Kállay-Saunders András, és annyit lehetett róluk tudni, amennyit ők akartak. Most azonban, a Sziget fesztiválon készült kép megjelenése óta nagy a kérdőjel, vajon hogy áll a két zenész kapcsolata, és a Blikk információi szerint az sem elképzelhetetlen, hogy már nincsenek együtt.

Az újságban megjelent írás P. Dávid olvasó-riporterük beszámolójára alapoz, aki szerint Kállay-Saunders egy barna hajú nőt fűzött, akinek azt is mondta, hogy nincs barátnője.

Minderre a zenész a Facebook-oldalán reagált, ahogy azt a femcafe is megírta, noha a bejegyzést később eltávolította az oldaláról, bár azt nem tudni, miért.

“Sokan írtok a mai Blikkben megjelent cikkről. Minden rendben van, nem történt semmi olyan, amit leírt az újság. Sajnálom, hogy nem tudok egy lánnyal beszélgetni úgy, hogy rögtön nem a legrosszabbra gondolnak az emberek. Sajnálom, hogy valaki egy buliban ezzel foglalkozik, hogy én éppen kivel beszélgetek, és várja a megfelelő pillanatot… Természetesen semmi nem volt közöttünk. A lány a vőlegényével bulizott, aki szintén ott volt, de egy ilyen jól lefotózott hazugságért persze jár a 10 ezer forint. Ha legközelebb nekem küldöd a fotót kedves »Te«, akkor én adok érte 12 ezret, hisz ebben a sztoriban ez a lényeg. :))) Love, András”

Mivel a magyarázat hiányzik, ezért a találgatások tovább folynak, vajon tényleg szakított-e a pár. Az biztos, hogy a Rihanna-koncerten Tolvai Reniék között minden rendben volt, ráadásul korábban is terjedtek hasonló pletykák, miszerint András más nőkkel bulizott. Akkor az énekesnő ennyit mondott:

“Tény, hogy külön szoktunk bulizgatni, mert különbözőek a baráti köreink, de ettől még együtt vagyunk. Az pedig nem zavar, hogy ilyenkor helyes lányok is körülzsongják Andrist, hiszen ez tök normális dolog. Néha persze együtt is el szoktunk menni szórakozni.”

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András szakítása elég zavaros

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top