Sztárok

Majka fiai veszettül édesek

Sőt, az is kiderül, hogy Olivérnél lassan kezdődik a mellétáplálás, amiben a bátyja, Marián is segítene. Majkának eközben beindul az őszi szezon.

Majoros Hajnalka közel sem tartozik a hírességek azon csoportjába, akik úgy érzik, hogy minden egyes pillanatukat meg kell osztaniuk a rajongóikkal (vagy ha jobban tetszik, a követőikkel), posztjai ennek rendje-módja szerint viszont általában “látványosak”. Majka és Hajnalka fiai, Marián és Olivér tök szépen cseperednek, és ezt tök jó látni. Tessék, így mosolyognak az anyjukkal:

❤️❤️

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által közzétett fénykép,

Olivér már majdnem féléves, azaz lassan itt az idő, hogy elkezdődjön a mellétáplálás. Dundikának erről meg is van az elmélete, ezt szó szerint közöljük: “Azt szokták mondani, hogy egy baba akkor érett a hozzátáplálásra, ha már elkezdi kinézni a kezedből a kaját. Na most nálunk Marián mindent elkövet, hogy Olivérnek csorogjon a nyála.”

 

Majkának lassan beindul az őszi szezon, augusztus 27-én indul útjára a TV2 tehetségkutató realityje, a Star Academy, melynek ő és Ördög Nóra lesznek a műsorvezetői.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top