Sztárok

Sarka Kata exkluzív: mást gondol a válásról

Egy szappanopera sem lehetne ennél szövevényesebb, egymást érik az újabb fejlemények. Most Sarka Kata beszélt a történtekről.

Hajdú Péter és Sarka Kata házassági válságáról egyre-másra jelentek meg információk, ismerősök, barátok is beszéltek, az érintettek eddig csakis a Story magazinnak nyilatkoztak. Most Sarka Kata ismét megszólalt, ezúttal egy másik magazinnak. Azt is elárulta, hogy már  mást gondol a válásról, mint korábban, és egyáltalán nem érzi azt, hogy csak a gyerekek miatt együtt kellene maradni. Pedig ahogy Dávidka születésnapi képein látszott, Hajdú Péter és Sarka Kata békét kötöttek egymással.

“Érzem magamban az erőt az újrakezdéshez. De azt is el tudom képzelni, hogy sokkal jobban odafigyelve egymásra folytatni tudjuk. Ezt az idő fogja eldönteni” – írja a Hot!

Elárulta, hogy azért költözött el, mert így sokkal nyugodtabbnak érzi magát, s mivel Hajdú Péter sokat dolgozott, néha amúgy is egyedülálló anyának érezte magát az utóbbi időben. Arra a kérdésre, hogy tényleg megjelent-e egy harmadik fél a kapcsolatukban, és ezért szakítottak, nem adott egyértelmű választ.

“Ha ez így is lenne, az már véleményem szerint csak valaminek a következménye volna. Meg kellene találni az okokat. De amikor felteszem magamnak a kérdést, egyelőre csak azt tudom válaszolni, hogy ennél többet nem tudok a házasságom érdekében tenni, mint amennyit az elmúlt nyolc évben tettem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top