Sztárok

Berki Krisztián-diéta: hat nap, 8 kiló mínusz

Aki már diétázott valaha, az tudja, hogy hat nap alatt 8 kilótól megszabadulni nem olyan egyszerű. Berki Krisztián szerint viszont az.

Berki Krisztián a reggeli Mokkában elárulta, hogy az őszi terveihez bizony le kell adnia jó néhány kilót, de már nagyon jó úton halad. “Fogytam az elmúlt hat napban egy olyan nyolc kilót, 121-ről indultam” – mesélte büszkén, és Demcsák Zsuzsa kérdésre azt is elmondta, azért nincs kórházban, mert hegymászó szeretne lenni, ez pedig egy kontrollált fogyás, mert száz kiló alá kell mennie, ha a terveit meg kell valósítani.

6 nap minusz 4kg azt csinálsz a testeddel amit akarsz csak elhatározás kérdése a többi kifogás #arc #aberki

a berki ???????? (@berkikrisztian) által közzétett fénykép,

És hogy mi a Berki fogyásának titka?  “Kevesebbet eszem, többet kardiózok, ennyire egyszerű. ezért nem is értem az embereket, amikor azt mondják, hogy nem tudják a testüket uralni. Nekem is furcsa volt, amikor először azt mondták, hogy hát egy harmincast jó lenne, ha ledobnál. Eddig azt hittem, csak kövér embereknek kell fogyni, de úgy tűnik, ha hegyet akarok mászni, akkor változtatni kell a testsúlyomon.”

Berki Krisztián diéta: hat nap, 8 kiló mínusz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top