Sztárok

Amilyen kicsi, olyan ijesztő a Star Academy énekese, Gór Nagy Erika

Hivatásos ijesztgető a Star Academy versenyzője, Gór Nagy Erika, aki már a munkája során megtanulta, milyen az improvizáció.

“Mindenki ilyen cuki lánynak gondol, mert picike vagyok, aranyos, meg mosolygós, meg mit tudom én, és akkor ennek van egy ellentéte, amikor a munkámban kimaszkírozom magam, kontaktlencse és bármi, és ilyenkor megijesztek bárkit” – meséli Gór Nagy Erika, aki a Star Academy beköltözőshow-jában bizonyíthatja majd, milyen énekes. 

Hivatásos ijesztgető a Star Academy énekese, Gór Nagy Erika

A hivatásos ijesztgetőként dolgozó Star Academy-versenyző egy barátja révén hallott először erről a munkáról, és kicsit segített elmagyarázni, hogyan is kell ezt elképzelni. “Ezt úgy kell elképzelni, hogy van odabent egy kitalált karakterem, aki improvizatív módon létezik. Mondhatni, az egész dolog improvizáció, minél félelmetesebb, annál jobb! Ez nem olyan, mint egy színházi előadás, ez egy interaktív labirintus, amiben vannak jump scare-ek (hirtelen ijesztések) és monológos jelenetek, ahol fenn kell tartani a feszültséget, és újabb félelmet gerjeszteni a vendégekben.”

Gór Nagy Erika imádja a horrorfilmeket, és ahogy a munkájáról beszélt, abból is látszik, mennyire szereti a viccet és a szórakozást.

“Az optimizmusra törekszem! De olykor van bennem kétely, miután lejöttem a színpadról, vagy megcsináltam egy adott feladatot, hogy biztos jól csináltam-e, ha kívülről láttam volna magam, elégedett lennék-e magammal. Ha hibázom, azon abban a pillanatban továbblépek, és megyek tovább. De később jön a negatív flashback, hogy vajon nagy volt-e az a hiba, vagy utána odatettem-e magam úgy, hogy azt a kis hibát elfelejtsék.”

Hivatásos ijesztgető a Star Academy énekese, Gór Nagy Erika

Viccesen válaszolt arra a kérdésre is, hogy sztáralkatnak tartja-e magát. “Igen! Velem született tulajdonság.”

Az adatlapja szerint rajong Leonardo DiCaprióért, mint oly sokan mások a Star Academy csapatából. “Nekem nincs kimondott zsánerem, Leonardót sem gondolom annak. Ő egy gyerekkori plátói szerelem, ami még ma is tart a Titanic miatt, ha lehet ezt mondani. Nem vagyok az a fajta rajongó, hogy mindent tudok róla, egyszerűen tehetséges színésznek tartom és jóképű! Szívesen találkoznék vele egy szelfi erejéig! Jelenleg boldog párkapcsolatban élek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top