Sztárok

VV Mici: szexre készülök a Való Világ-villában

Alaposan megnézte magának a felhozatalt VV Mici, aki betelepedett a fürdőszobába, amíg két villatársa zuhanyzott. Nem is meglepő, azok után, amiket nekünk mondott, mielőtt beköltözött a Való Világ villába.

VV Mici az a villalakó, aki Svájcban volt eszkorthölgy, és a villában az első este lecsekkolta  a zuhanyzóban hímnemű lakótársainak férfiasságát. Egyelőre ennyit tudunk róla a Való Világ összefoglalók alapján.  

Még a vv8 beköltözőshow előtt, a sminkben – mert azt imádja – beszélgettünk Micivel, akit amúgy Noéminek hívnak.  “Tudom, hogy sokan cicababának gondolnak, mondjuk, ezzel nincs is bajom. A csajokkal nem jövök ki, mert általában féltékenyek rám. Utálom, ha a hátam mögött dumálnak. Nem fogok narancsot dobálni, de szavakat igen” – ecsetelte VV Mici, aki határozottan állítja, hogy nem egy “idióta, buta, picsa” – az ő szavait használtuk, csak adjanak neki 10 percet az emberek, mielőtt ítélkeznek felette.

Első esti móka a fürdőben
Első esti móka a fürdőben

 

Mici egyébként nem a szerelmet keresni ment a Való Világ-villába, de bújni nagyon szeret. Azt mondja, a mai pasik gyengék, mert 5 perc alatt lesznek szerelmesek, ami nem férfias.  “Anya úgy engedett el otthonról, hogy ne nagyon szexeljek senkivel. Mondtam, hogy megpróbálok minden tőlem telhetőt, de nem ígérhetem, hogy nem lesz semmi. Ha minden jól alakul, ott leszek három hónapig, hát ki ígérne erre bármit.” 

VV Mici: szexre készülök a Való Világ-villában

A főnyereményre is “rohadtul fáj a foga”, de igazi célja (most kapaszkodjatok meg):
A MÉDIÁBAN SZERETNE DOLGOZNI.

Való Világ Micinek nincsen gondja a súlyával – bár azt nem szereti, ha szóvá teszik, hogy kerekded –, de apukája nehezen viseli, hogy husi a lánya. “Apu úgy engedett el, hogy fogyjak le pár kilót, mert rám fér. Ő mindig ezt mondja, de engem nem érdekel, hogy husi vagyok. Mindig ilyen voltam.”

VV Mici: szexre készülök a Való Világ-villában

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top