Sztárok

Titokban egy kanadai férfi várja VV Vivient, a Való Világ pucér játékosát

VV Vivien pucér teste annak is beégett a retinájába, aki csak 5 percet látott a Való Világ 8. első részéből. Az adás nagy részében ugyanis a külföldi pasikra rámászó Vivien pucérkodott, miután merev részegre itta magát. Bravó.

VV Vivivel a beköltözés előtt beszélgettünk az öltözőben, ahol ruhaigazgatás közben fejtette ki, hogy ő márpedig egy vehemens és erős nő. Való Világ Vivien imádja a külföldi pasikat, és szingliként került be a villába. Mondjuk beküldhetnének neki egy Johnt vagy egy Mike-ot, mert fogalmunk sincs, hogy mit fog kezdeni Lórikkal és Somákkal. “Nem élek párkapcsolatban, de elképesztően szerelmes vagyok. A pasi viszont Kanadában él, tudja, hogy szeretem, de nem járunk. Megígérte, hogy nézni fog engem a neten” – mondta még a beköltözés előtt Vivi, aki azt is várja a Való Világtól, hogy kicsit stabilabbá tegye, jelentsen ez bármit. “Ha kijövök, szeretném befejezni az érettségit, sajnos a magyar még nincs meg. Mondhatják rám, hogy akkor miért nem azzal foglalkozom, de most van VV, és ezt ennyi idősen kell megcsinálni, nem 30 évesen, amikor már gyerekem van.”

Titokban egy kanadai férfi várja a Való Világ pucér játékosát VV Vivient

VV Vivien már az első este pucérkodásból tartott bemutatót a többi lakónak. “Más kedvéért nem fogom visszafogni magam. Nem érdekel, hogy mindenki lát meztelenül, én ezért is jelentkeztem. Engem nem zavarnak sem a kamerák, sem a nézők.”

Titokban egy kanadai férfi várja a Való Világ pucér játékosát VV Vivient

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top