Sztárok

De nagyot nőtt Várkonyi Andrea lánya

"Perfekcionista vagyok Nórival, amíg ezzel nem stresszelem őt" – nyilatkozta a FEM3 munkatársa a Nők Lapjának. Várkonyi Andrea a gyereknevelésről vallott a lapnak.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya, Nóri 9 éves. Édesanyja elmondta, hogy a kislány már akart Radics Gigi háttértáncosa lenni, de érdekli a divat, a divattervezés is.

A Violetta című sorozatnak köszönhetően most éppen spanyolul akar tanulni. “Vártam, hogy mennyire erős benne ez a vágy, és úgy tűnik, iszonyú kitartó… szervezzük neki, és szeptembertől elkezdheti. Kivártam, amíg kedve támadt hozzá, mert amit az ember kedvvel csinál, abban sokkal többet elér, mint ha valamit én erőltetek.”

De nagyot nőtt Várkonyi Andrea lánya

A műsorvezető arról is beszélt, hogy nem szigorú, ha tanulásról van szó, és szereti motiválni a gyerekét. Azt is elmondta, hogy Venezuelában képes kikapcsolódni a legjobban. Hogy miért, arról az e heti Nők Lapjában olvashatnak.

További hírek Várkonyi Andrea háza tájáról:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top