Sztárok

Magyarországon vesz házat Candy Dulfer

Azon gondolkodik Candy Dulfer világhírű szaxofonista, hogy házat vásárolnak férjével Magyarországon.

Candy Dulferben – aki hamarosan fellép a Jazzy fesztiválon – felmerült a gondolat, hogy házat vásárolnak férjével Magyarországon. A világhírű szaxofonista férje Szénási Béla magyar labdarúgó, aki két évvel ezelőtt vette el Candyt egy monoszlói birtokon.

“A férjemmel egy luxushajón találkoztunk, ahol én két éven át játszottam, ő pedig szintén ott dolgozott, miután egy sérülés miatt fel kellett függesztenie a sportolást. Érdekes, hogy Magyarország valahogy mindig ott volt a gondolataimban, többször zenéltem ott, és nagyon tetszett. Talán már akkor megéreztem valamit, valamifajta hatodik érzékem lehetett. Amikor először találkoztunk a férjemmel, már akkor  nagyon jó érzésem volt vele kapcsolatban, aztán egyre többet beszélgettünk, néhányszor kijött hozzám Hollandiába, és hát együtt maradtunk. Béla nagyon sokat dolgozik Hollandiában, de nekem annyira tetszik Magyarország, hogy nem titkolt célom, hogy vegyünk ott egy házat. Így is nagyon szeretek ott lenni, a férjem családját is nagyon szeretem, de úgy általában a magyar emberekért is odavagyok.  Én vagyok Magyarország legelkötelezettebb hollandiai nagykövete, mert mindenkit arra biztatok, hogy menjen Magyarországra  legalább nyaralni.”

Candy Dulfer folyamatosan turnézik, az elmúlt években állt már színpadon közösen a Pink Floyddal, Madonnával, Beyonce-val, is, de 19 évesen Prince-szel is volt közös fellépése. Budapesten a 6. Jazzy Fesztiválon lép fel, szeptember 16-án.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top