Sztárok

Damu Roland teljesen megváltozott: “tisztulok”

Damu Roland gyökeresen megváltoztatta az életmódját, szerinte most jött el az ideje, a tisztulásnak.

Teljesen megváltoztak Damu Roland táplálkozási szokásai. Már rá sem bír nézni a húsra, szinte undorodik tőle, sőt azokat az ételeket is kerüli, amiknek más módon van közük az állatokhoz.

“Valóban egy ideje vegán életmódot követek. Ennek már lassan fél éve. Pontosabban négy hónapja, de fogalmam sincs, hogy mi hozta ki ezt belőlem. Szerintem a szervezetem most kezdett el tisztulni. Egészen más ételeket eszem, mint előtte negyvenegy évig. És a legdurvább, hogy ettől ugyanúgy jól érzem magam” – mesélte a Borsnak Damu Roland, aki az étkezés mellett a sportra is nagy hangsúlyt fektet. “Muszáj sportolni, anélkül ma már semmi nem megy” – mondta.

Facebook.hu/Damu-Roland
Facebook.hu/Damu-Roland
Mi is az a vegán étrend?
Aki vegán étrendet követ, egyáltalán nem eszik állati eredetű termékeket. Nemcsak a húst és halat mellőzi, hanem minden mást is, ami valamilyen módon az állatoktól származik, például a tejtermékeket, tojást és gyakran a mézet is.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top