nlc.hu
Sztárok
Az első részletek Várkonyi Andrea új műsorából

Az első részletek Várkonyi Andrea új műsorából

A Viszkis és Dundika is feltűnik a Micsoda nők! című beszélgetős műsorban. Várkonyi Andrea örül, hogy végre nemcsak a híreket mondhatja, hanem sztorizhat a magánéletéről is.

Könnyek közt búcsúzott április végén Várkonyi Andrea a Tényektől, melynek 14 éven keresztül volt a műsorvezetője. Pachmann Péter még virágot is adott neki, ez így nézett ki: 

Az első fotó Várkonyi Andrea új műsorából

Egy ideig képlékeny volt, hogy a  műsorvezetőnő a csatornánál marad-e, hogy vállal-e, kap-e további munkát, mígnem a jó pár hétig terjengő pletykákat megerősítve a TV2 csoport közölte, hogy Várkonyi Andrea a Micsoda nők! című műsorban tér vissza a FEM3 csatornán. “Baráti őszinteséggel beszélget sztárvendégeivel. Nem kell más, mint egy kényelmes nappali, egy forró tea a kandalló mellett, és indulhat is a beszélgetés munkáról, családról, szerelemről és sok más, érdekes témáról. A műsor vendége lesz többek között Galambos Lajos, Vitray Tamás és Bodrogi Gyula is” – írta közleményében a csatorna. Őket eddig nem láttuk, a Viszkis viszont feltűnt a színen.

Az első fotó Várkonyi Andrea új műsorából
Ez az első fotó a műsorvezetőről.

Várkonyi Andrea ezt mondta bevezetésül: “nagyon örülök, hogy ezzel a műsorral sokkal több színt megmutathatok ma­gamból. Eddig csak Gábornak volt meg a lehetősége arra, hogy a rádióban egy-egy sztori erejéig betekintést engedjen a családi életünkbe, de most eljött az én időm. Azért is érzem különösen magaménak a Micsoda nőket, mert nemcsak a műsorvezetője vagyok, hanem kiveszem a részem a háttérmunkából is.

“Több színt megmutathatok magamból.”

A TV2 hétfő reggel jó pár részletet bemutatott a készülő műsorból, és Demcsák Zsuzsa megjegyezte, hogy végre látják Várkonyi lábát. (Tévés berkekben a híradósokat szokás azzal ugratni, hogy nincs is lábuk, mivel az sosem látszik a képkivágás és az asztal miatt. Hozzá kell tenni: az USA-ban már több olyan “leleplező” videót is közzétettek, ahol kiderült, hogy egy ismert hírolvasó nem a zakójához passzentos nadrágban ül, hanem egy szál alsógatyában.)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top