Sztárok

Lovasterápiával gyógyul Peter Srámek

Egy lovasiskolába vitte összetört szíve a fiatal énekest, ahol megértő, türelmes társra talált. Peter Srámek egy nyolc hónapos kapcsolatból gyógyul a lovasterápia segítségével.

Péter Srámek és korábbi kedvese, Rita egy koncerten ismerkedtek meg, ám a kapcsolat nyolc hónap alatt teljesen kihűlt, elmúlt a szerelem. Péter nem érezte volna igazságosnak, ha tovább hitegeti a lányt, ezért elengedte.

“Én nagyon féltem ettől, hogy hiszti lesz a vége, de ez nem történt meg, ami miatt boldog vagyok, hogy jóba maradtunk, és szerintem ezt így kell mindig csinálni minden nőnek. Nem kell hisztizni, mert ami volt, ez volt, és tovább kell menni, szerintem” – mondta a TV2 Red Carpet című műsorában Peter Srámek.

Így tett ő is, egészen egy lovasiskoláig ment, ahol ha csak néhány órára is, de megtalálta a felhőtlen boldogságot a lovasterápiában. “Nem lehet úgy mondani, hogy cél volt ez, hogy fogok lovagolni. De találtam benne boldogságot, ami szerintem minden embernek kell ilyet valahol találni, és én találtam. Szeretem, imádom a lovakat, imádok minden állatot, amit csak lehet. Én igazából allergiás vagyok, ez igaz, de ez engem nem érdekel. Én boldog vagyok, hogy itt vagyok most.”

Bár elsőre akadtak problémák a megfelelő üléspozíció megtalálásával, Peter gyerekkori tudása hamar felszínre tört.

“Én mindig nagyon imádtam a lovakat. Apu testvérének volt lova, de most nincs. És kicsi koromban, akkor jártunk lovagolni. De így hogy egyedül, majdnem egyedül vezettem a lót, így csak egyszer volt szerintem. És most.”

Peter azért is izgatott, mert nemrég jelent meg új albuma, aminek bemutató koncertjét október 14-én tartják Párkányban, ahol Keleti Andreával is duettezik majd.

A néhány órás lovaglás végén a mindennapi gondoktól teljesen megszabadulva Peter új kapcsolatot is kötött. “Teljesen kikapcsoltam, a ló, hogy hívják? A Rondó nagyon aranyos volt és türelmes, és ilyen lány kell nekem, türelmes.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top