Sztárok

Ezt a Való Világ-fotózást nem felejted el egyhamar

Vegyük fel a laborköpényt, és nézzünk bele a mikroszkópba, hogy a kis valóságshow-amőbák hogyan és merre mozgolódtak a Való Villa nevű hatalmas petricsészében. Ahogy eddig, úgy most sem volt hiány az erős mondatokban. Csillagozott részeknek bővében leszünk.

A villalakóknak vidám naptárfotózást kellett rendezniük, ehhez persze rengeteg segédeszközt és jelmezt is kaptak. A zászlós mutatványt VV Evelin mutatta be a Való Világ transzvesztita lakójának, VV Zsoltival, akárki legyen is utóbbi fiatalember, aki hatalmas műbajusszal igyekezett megidézni a végtelen Alföld és a csikósok szellemét.

VV Dina elmondta, hogy cukinak tartotta a fotózást, annak ellenére, hogy szerinte őt utálja a kamera, és minden képen “úgy néz ki, mint egy darab sz*r”.

“Májusfák vagyunk” – mondta az egyik szőke asszony, akit a rutinos nézők VV Miciként ismernek. Ő egyébként a fotózás közben megkísérelte eltávolítani az egyik szemgolyóját egy esernyővel.

Ezek után a fiatalemberek úszómesternek öltöztek, és a vicc kedvéért egy csónaklapáttal is megcsapkodták egymást. Ekkor elhangzott az egyik tételmondat, amikor az egyik úriember közölte ellenfeléről, miszerint ő “annyira ostoba…g**i….kutya”.

A narancssárga nadrágos fiatalember utána nekiállt evezni a medencében, feltehetően azt gondolta, ezzel az egész villát meg tudja mozdítani.

Az egész bulit egyébként játékbabákkal súlyosbítva kellett végrehajtaniuk a villalakóknak, a plasztikbébiken ugyanis a felelős szülői magatartást kell demonstrálniuk a résztvevőknek.

Ezt a kategóriát kétségkívül az VV Ati nevű úriember nyerte meg, aki L.L. Junior Raggamoffin 2. című nótáját énekelgette a műanyag kisdednek. Noha, lehet, hogy a gyámügynek ehhez lenne egy-két szava, a szóban forgó zenei műalkotás szövegében ugyanis többek között olyan sorok szerepelnek, mint:

Egy lánynak mondtam, nyugi-hugi, semmi baj, megjött Junior, megjött a RAJ!
A bárhoz megyek és rászólok a pultosra – figyelj csak! – egész este itass engem fullosra.

További cikkek a Való Világról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top