Sztárok

Berki Krisztián ikreket szeretne

Berki Krisztián úgy gondolja, hogy Berkiből sosem elég. Kettő már van, most jöhet a harmadik és a negyedik... A családról, a gyerekvállalásról és a szexről is beszélt.

Berki Krisztián imádja a a kislányát, Natit. Fontos neki a család, ezért még több gyereket szeretne. “Fitt vagyok, koncentrált, kimeríthetetlen, minden szinten… Neki fogok állni és kistesókat gyártani” – mondta, önmagát nem meghazudtoló stílusban az Aktívnak.

Berki Krisztián ikreket szeretne

Úgy érzi, minden szempontból most lenne ideális, ha Hódi Pamelával újra gyereket vállalnának. Berki Krisztián keményen dolgozik, hogy mindez minél előbb megtörténjen. Még egy természetes afrodiziákumot, a borbálafüvet is beveti ennek érdekében.

Berki Krisztián ikreket szeretne

A riport szerint erre szükség is van, mivel Pamelának vannak bizonyos igényei. Mivel önbizalomban nincs hiány, és Berki Krisztián eléggé telhetetlen is, reménykedik benne, hogy nem is egy, hanem rögtön két gyereke születik majd, ikreket szeretne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top