Sztárok

Súlyos vádakkal illetik Kállay-Saunders Andrást

Meghallgatták a bíróságon azt a testvérpárt, akiket a vád szerint Kállay-Saunders András és barátja alaposan elvert 2013-ban – írja a Bors.

Folytatódott a bíróságon Kállay-Saunders András és barátjának pere. Ezúttal már azt a testvérpárt hallgatta meg a bíróság, akit a vád szerint az énekes és társa alaposan elvert írja a Bors.  “Körülbelül nyolc méterre a pultnál állt háttal egy szőke lány, a barátomnak mutattam, nézd, milyen jó nő! Ezt követően jött oda hozzám egy férfi, az arcomba nézett közelről, és azt mondta: szállj le a csajomról! Kállay-Saunders volt. Megismertem. Odaléptek páran, mondták, nem kell a balhé, de mondtam, hogy nem akarok tőle semmit. Hazafelé menet már nem emlékszem, mi történt a hídon, a kórházban eszméltem fel” – mondta az egyik testvér.

Súlyos vádakkal illetik  Kállay-Saunders Andrást

“Amikor odaértünk, Saunders felemelte a kezét, és azonnal ököllel orrba vágott. Megfogtam az arcomat, minden csupa vér lett. Tudtam, hogy eltört. Besokkoltam a vér látványától is, hátrébb léptem. Aztán láttam, a tesóm a földön fekszik, körbeállják és verik. Nem csak Saunders és a barátja, másik két férfi is. Odaszaladtam, hogy védjem a testvérem, valahogy közéjük furakodtam, ájult volt. De láttam, hogy Saunders fejbe rúgja, aztán Ábel is. Próbáltam a testemmel védeni”  mesélte a másik testvér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top