Sztárok

Détár Enikő: Péterrel külön vagyunk, meg együtt is

Az elmúlt időszakban arról lehetett hallani, hogy Détár Enikő és párja szakítottak, meg arról, hogy a színésznőt ez mennyire megviselte. A Story magazinnak most elmondta az igazat a sztár a magánéletéről.

A címlapon látszik, Détár Enikő remek formában van, és sugárzik róla, mennyire kiegyensúlyozott. Ahogy fogalmazott, már a pluszkilók sem zavarják, mert ez is azt jelenti: minden rendben az életében. “Ha akarom, néhány hét alatt visszanyerem az alakom” – mesélte Détár Enikő, aki a válása miatt fogyott le néhány évvel ezelőtt. Akkor sokan már betegesen soványnak látták, de Kiss Péter és a kettőjük szerelme “meggyógyította” a színésznőt. 

Dögös az 52 éves Détár Enikő bikinis címlapja

“Péterrel nem sokszor találkozunk, nem lógunk egymáson. Együtt is vagyunk meg külön is” – magyarázta Détár Enikő, és talán ezért is röppentek fel a pletykák, hogy mostanában baj van a kapcsolatukkal. “Az elején megbeszéltük Péterrel, hogy nem kell minden halmaznak közösnek lennie. Ez azt jelenti, hogy neki is megvan a gyerekeivel a saját köre, nekem is. Az a lényeg, hogy kettőnknek is jusson egy közös metszet, ami csak a miénk.”

Az érett szerelemről, arról, hogy most már el tudja képzelni, hogy ismét menyasszony lesz, a magánélete válságáról, Kiss Péterrel való kapcsolatáról a Storynak részletesen is mesélt. 

Dögös az 52 éves Détár Enikő bikinis címlapja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top