Sztárok

Öngyilkos lett Mia Farrow 27 éves fia, Thaddeus

Öngyilkos lett Mia Farrow fia, Thaddeus. A színésznő 27 éves adoptált fiát hiába vitték kórházba, belehalt a derekát ért halálos lövésbe.

Öngyilkos lett az autójában Thaddeus Farrow, Mia Farrow fogadott gyermeke, akit akkor adoptált, miután elvált Woody Allentől. A 27 éves, tolószékhez között fiatal deréktájon lőtte meg magát, a kórházban belehalt a sérülésbe – írja a TMZ.

Mia Farrow fiáról többen megemlékeztek a közösségi oldalon, Perez Hilton ezzel a képpel búcsúzott a 27 éves fiútól.

Mia Farrow 1995-ben egy indiai árvaházban ismerte meg a betegsége miatt félig lebénult Thaddeust. A fiú néhány éve a Vanity Fair magazinnak mesélt arról, hogy autószerelőként dolgozik jelenleg, és rendőr szeretne lenni, hogy megvédhesse az embereket. “Sok durvaságot láttam, mielőtt adoptáltak. Féltem, amikor idehoztak egy országba, aminek nem beszélem a nyelvét és más bőrszíne van az embereknek. Az, hogy egyszer csak körülöttem mindenki szeretett, egészen új élmény volt, magával ragadott.” 

Öngyilkos lett Mia Farrow 27 éves fia, Thaddeus

Mia Farrow korábban már két gyerekét elvesztette: Lark Previn 35 éves korában éppen karácsonykor hunyt el, Tam Farrow-t szintén a betegsége győzte le, ő 19 éves volt a halálakor.

Öngyilkos lett Mia Farrow 27 éves fia, Thaddeus

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top