Sztárok

Ezért szerencsétlen a szerelemben Dobó Kata?

Mintha csak elátkozták volna a gyönyörű színésznőt: Dobó Kata minden párja az után találta meg a boldogságot, hogy szakított vele.

Dobó Kata tegnap ünnepelte legújabb premierjét a Karinthy Színházban, a Szajré című darabban. A színésznő szakmailag évről évre egyre sikeresebb, a magánéletében azonban már kevésbé. Néhány héttel ezelőtt a Story magazinnak elárulta, bár bizonyos szempontból élvezi az egyedüllétet, fél attól, hogy egyszerűen benne ragad ebben az állapotban, mert túlságosan megkedveli azt.

 

“Attól félek, hogy túlságosan megszokom a magányt, mert annak rengeteg előnye van, ha valaki egyedülálló. Mégsem lenne jó, ha annyira megkedvelném ezt az életformát, hogy ne akarjak kilépni belőle” – mondta akkor a magazinnak a szép színésznő, akin ha a szerelemről van szó, mintha csak átok ülne.

Dobó Katának nemrég ért véget kapcsolata Anger Zsolt színésszel, aki a hírek szerint azóta újra megtalálta a boldogságot, de Kata volt párjai közül szinte mindenki így van ezzel: Bochkor Gábor, Andy Vajna és Gulyás Levente is megállapodott azután, hogy véget ért a kapcsolatuk. Szerencsére Katát ez nem zavarja. A hot! magazinnak kijelentette, nem érdeklik most a férfiak, mert teljes az élete a kislányával és a munkájával.

Olvass még többet Dobó Katáról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top