Sztárok

Ez zavarta szex közben Bochkor Gábort

Nem túlzott Várkonyi Andrea, amikor azt mondta, hogy az új műsorában egy egészen új oldaláról ismerhetjük majd meg. Például a magánéletéből is szívesen hoz történeteket, nem is akármilyeneket.

Azt ígérte Várkonyi Andrea, hogy nem lesz prűd, minden témát szívesen boncolgat a Micsoda nők! adásában. Hát, ezt most is bizonyította. Szó szót követett, amikor egyszer csak előállt a Micimackós sztorival. Mint kiderült, Várkonyi Andrea felnőttként is odavolt a Micimackóért, és amikor összejöttek Bochkor Gáborral, vitte magával a Micimackós ágyneműt.

Ez zavarta szex közben Bochkor Gábort

“Amikor ezt meglátta, elfehéredett, és közölte, hogy na ezt nem. Nem azért, mert nem megy a hálószobához, de az, hogy én veled vagyok kettesben, és éppen valamit csinálunk és közben Tigris a lepedőről néz, ezt nem tudom elképzelni.”

Ez zavarta szex közben Bochkor Gábort

Azért mindenki nyugodjon meg, a történetnek hepiendje van: Tigris ugyan ment, de Várkonyi Andrea maradt, és hát ez az igazán fontos.

via GIPHY
via GIPHY

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top