nlc.hu
Sztárok
Ez zavarta szex közben Bochkor Gábort

Ez zavarta szex közben Bochkor Gábort

Nem túlzott Várkonyi Andrea, amikor azt mondta, hogy az új műsorában egy egészen új oldaláról ismerhetjük majd meg. Például a magánéletéből is szívesen hoz történeteket, nem is akármilyeneket.

Azt ígérte Várkonyi Andrea, hogy nem lesz prűd, minden témát szívesen boncolgat a Micsoda nők! adásában. Hát, ezt most is bizonyította. Szó szót követett, amikor egyszer csak előállt a Micimackós sztorival. Mint kiderült, Várkonyi Andrea felnőttként is odavolt a Micimackóért, és amikor összejöttek Bochkor Gáborral, vitte magával a Micimackós ágyneműt.

Ez zavarta szex közben Bochkor Gábort

“Amikor ezt meglátta, elfehéredett, és közölte, hogy na ezt nem. Nem azért, mert nem megy a hálószobához, de az, hogy én veled vagyok kettesben, és éppen valamit csinálunk és közben Tigris a lepedőről néz, ezt nem tudom elképzelni.”

Ez zavarta szex közben Bochkor Gábort

Azért mindenki nyugodjon meg, a történetnek hepiendje van: Tigris ugyan ment, de Várkonyi Andrea maradt, és hát ez az igazán fontos.

via GIPHY
via GIPHY

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top