Sztárok

Dobó Kata: a szakításba nem halhatok bele

Jó néhány csalódáson és szakításon van túl Dobó Kata, aki a kislánya, Szofi miatt a legutóbbi szakítása után sem hagyta el magát. Mint kiderült, esténként kitombolja magát.

Dobó Kata és Anger Zsolt szakítása ugyan téma volt egy ideig, de a színésznő igyekezett leszögezni már akkor: köszöni, jól van. 

“Úgy érzem, most mindenem megvan, amire csak vágytam, és egyelőre nem gondolok arra, hogy bővüljön a mi kis kettősünk Szofival. Persze nem akarok egyedül megöregedni, de jelenleg nincs napirenden az ismerkedés” – nyilatkozta még nyár elején Dobó Kata a BEST magazinnak, és most egy újabb interjúban ezt is elárulta, mi változott az életében. 

A rengeteg munka, forgatás és a színházi szerepek mellett csak a kislányára volt ideje. “Nem kell pszichológust fizetnem, mert este héttől tízig kitombolhatom magam, kiadhatom az érzelmeimet” – mondta Dobó Kata a BEST magazinnak. 

Dobó Kata: a szakításba nem halhatok bele

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top