Sztárok

Ma két embert küldenek haza a Konyhafőnökből

Igaz, hogy azt ígérték, az idei évadban sokkal kíméletlenebbek lesznek a zsűritagok, de a Konyhafőnök versenyzői sem számítottak arra, hogy az első versenyhét végén egyből ketten esnek ki.

Mivel a Konyhafőnök új zsűritagja Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, várható volt, hogy még nehezebben másolják majd le az ételeit a versenyzők, mint az előző szériák bármelyikében. Ráadásul Wossala Rozina sem kíméletes a játékosokkal, pontosan azért, mert ő maga megtapasztalhatta, milyen a Konyhafőnökben megmérettetnie magát.  

Egyszerre ketten esnek ki a Konyhafőnökből

Ma a már megszokott öt versenyző méri össze a tudását, mégpedig két különböző feladatban bizonyíthat Gábor, Ottilia, Kriszti, Péter és Márk.

“A középdöntő kapujában csak a tökéletes munkát fogom elfogadni” – mondta Sárközi Ákos a versenyzőknek, de az meglepő fordulat, hogy ma nem egy embertől búcsúzunk, hanem két versenyzőtől. 

Egyszerre ketten esnek ki a Konyhafőnökből

Jövő hétfőn pedig újabb hat emberrel indul a hét, akik közül csak hárman juthatnak tovább a hét végén. Vajon melyik három versenyző marad játékban?

Egyszerre ketten esnek ki a Konyhafőnökből

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top