Sztárok

Duplán ünnepel a ma 46 éves Erős Antónia

Október 2-án ünnepli a születésnapját Erős Antónia, az RTL Klub Híradójának műsorvezetője, és október 3-án is fontos eseményről is megemlékezik a család.

“Gyerekkoromban kitűztem néhány célt. Teljesen átlagosakat, mint bárki 16 évesen. Ezeknek a nagyját már teljesítettem, így nincs olyan dolog, amit esetleg elszalasztottam volna, vagy nem értem el. Bár nem tanár lettem” – mondta  Erős Antónia az NLCafénak 2015-ben, a 45. születésnapja alkalmából.

Smagpictures.com / Gábor Rozmanitz
Smagpictures.com / Gábor Rozmanitz

“Tudom, hogy manapság trendi azt mondani, hogy a kor nem számít, de én tényleg azt érzem, hogy rendben vagyok önmagammal – kisebb hibákat leszámítva persze, de magával szemben mindenki kritikusabb. Jól érzem magam a bőrömben, kívül-belül. Éppen ezért volt már rá példa, hogy konkrétan elgondolkodtam azon, hány éves is vagyok. Negyvenöt vagy negyvenhat? Hirtelen nem tudtam megmondani”  – tette hozzá az RTL Klub híradósa szintén a tavalyi interjúnkban.

Erős Antónia ráadásul ilyenkor duplán ünnepel a férjével, mert október 3-án van a házassági évfordulójuk is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top