Sztárok

Ez a ruha hódít a sztár kismamák körében

Liptai Claudia és Péter Szabó Szilvia is babát vár. A két kismama szinte egyforma ruhában tűnt fel pár nap eltéréssel. Talán nem is véletlenül...

Liptai Claudia és Péter Szabó Szilvi is rátalált a fekete-fehér hullámokból álló szűk fazonú ruhára, ami szinte elrejti a nagy pocakot. Péter Szabó Szilvi a hétvégén posztolt magáról egy remek fotót az említett fazonú és mintájú ruhában:

 Liptai Claudia pedig az Extrém Activity felvételén viselt hasonlót. Meg is lepődtünk, hogy hová tűnt a pocakja. “Nem szűntem meg nőnek lenni, és szerencsére ma már nem a zsákruhákról szól a várandósság látványa. Egyre több helyen lehet megtalálni azokat a ruhákat, amelyekben egy kismama csinosnak érezheti magát” – nyilatkozta erről a Blikknek.

Ez a ruha hódít a sztár kismamák körében

A két kismama egyébként gőzerővel készül a babák érkezésére. Igyekeznek, hogy minden készen álljon a nagy napra, és mindenük meglegyen a kicsiknek.

 Liptai Claudia és Péter Szabó Szilvi is felkereste a bababoltokat, hogy beszerezzék a szükséges kellékeket és ruhácskákat a babáknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top