Sztárok

Színházat alapított Németh Kristóf és Nacsa Olivér

Magánszínházat alapított Nacsa Olivér és Németh Kristóf, az új társulat decemberre ígéri első premierjét.

Közös vállalkozásba fogott és magánszínházat alapított Nacsa Olivér és Németh Kristóf. A humorista és a színművész az M1-nek beszélt a színház terveiről és finanszírozásáról. Úgy vélik, mindketten elegendő tapasztalatot gyűjtöttek az elmúlt években ahhoz, hogy sikeres legyen a nevét még mindig kereső színház. Németh Kristóf idén májusig a Játékszínt igazgatta, míg Nacsa Olivér a Budavári Palotakoncert producereként tevékenykedett.

Az új színházban elsősorban friss hazai műveket mutatnak majd be, de olyan külföldi darabokat, köztük zenés produkciókat is színpadra állítanak majd, amiket itthon eddig még nem láthatott a közönség. Az alapítók úgy vélik, ki tudják majd hasítani maguk szeletét abból az egyre hízó tortából, amit a színházjegyvásárlóknak köszönhetően évről évre növekszik.

A magánszínház nem csak névvel, de állandó színpaddal sem rendelkezik, így az első bemutató helyszíne a Nagymező utcai “pesti Broadway” lesz, 2016 decemberében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top