Sztárok

Az Év Mulatós Férfi Előadója lehet ÉNB Lali

Az RTL Klub Éjjel-nappal Budapest sztárja elismert mulatós énekes lett, és különleges díjra jelölték. Na, tudod kiről van szó? Hát az Éjjel-Nappal Budapest Lalijáról.

Éjjel-Nappal Budapest Lali eddig úgy tudta, csupán fellépő lesz a Muzsika Tv Aranyhangjegy díjátadó gáláján, ám kiderült, hogy az Év Mulatós Férfi Előadója címre is jelölték. 

“Meglepett a hír, hogy jelölt vagyok, de nagyon örülök! Kíváncsian várom, kik lesznek az ellenfeleim, mert hatalmas megtiszteltetés ez nekem. Most már nem is kívánhatnék mást, csak hogy meg is nyerjem a kitüntető díjat” – mosolygott Lali a hír hallatán.

“Egyébként a gálán való fellépésnek is örültem, hiszen imádok a színpadon állni és szórakoztatni az embereket. Az egyik legnagyobb élményem, amikor a Muzsika Tv egyik rendezvényén, Kecskeméten léptünk fel. A színpadon állni több ezer ember előtt és mulattatni őket, a legcsodálatosabb dolog, azt a hangulatot sosem felejtem el. A másik hatalmas élményem az volt, amikor Obertauernben a kint dolgozó magyaroknak csináltam egy hatalmas bulit. Szokott lámpalázam lenni, mielőtt kilépek a színpadra, de amikor elkezdek énekelni, már egy cseppet sem izgulok. Az emberek szeretik a mulatós zenét, hiszen ezekre lehet a legnagyobbat bulizni” – mondta Lali, aki reménykedik, ha megnyeri a díjat, a csajoknál is még sikeresebb lesz.

Az Év Mulatós Férfi Előadójalehet ÉNB Lali

“Az ismert sztárokért odavannak a csajok, szerintem ez velem is így lesz a díjkiosztó gálán” – nevetett Lali.

Az Aranyhangjegy díjkiosztó gálán ott lesz Magyar Rózsa is, akinek a szülésig ez lesz az utolsó fellépése. 

Az Év Mulatós Férfi Előadójalehet ÉNB Lali

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top