Sztárok

Melegpornósként is remekel James Franco

Komolyan élvezi James Franco, amikor feltűnést kelthet. Most, hogy a melegpornós filmjének első kockái is megjelentek, ismét lesz ok, hogy a vele kapcsolatos kedvenc kérdést feltegyék neki: tényleg a saját neméhez vonzódik?

A King Cobra című filmet a Tribeca filmfesztiválon már bemutatták tavasszal, és rengeteg jó kritikát kapott. Christian Slater és a Tengerparti tinik című Disney-filmek gyereksztárja, Garrett Clayton mellett James Franco kapott még főszerepet a melegpornós produkcióban, és ez utóbbi már egyáltalán nem meglepő. Kezdem azt gondolni, hogy nincs hollywoodi melegfilm Franco nélkül. 

Melegpornósként is remekel James Franco

A színész pedig kifejezetten élvezi ezeket a felkéréseket. Korábban a Milk, majd az Üvöltés, a The Broken Tower és a Wild Horses is ilyen volt, aztán jött Franco, mint a meleg aktivistából nős lelki pásztorrá avanzsált Michael Glatze. Most pedig ő lesz Harlow, a producer, aki összetűzésbe keveredik egyik riválisával. 

Melegpornósként is remekel James Franco

Ahogy a színész korábbi interjúban elmondta: kihívásnak tekinti ezeket a feladatokat, de azt is érti, miért kérdezik tőle úton útfélen, hogy valóban a saját neméhez vonzódik-e. 

Melegpornósként is remekel James Franco

“Gimnázium óta téma ez nálam, most, hogy ismert vagyok, érthető, ha az emberek tudni akarják, kivel alszom. Szeretem azt gondolni, hogy meleg vagyok, amikor művész vagyok és hetero a magánéletemben. Habár  jobban belegondolva, a magánéletemben is meleg vagyok, egészen addig a pontig, amíg a szex nem kerül szóba, mert akkor már hetero vagyok. Szóval, egyszerűen csak attól függ, minek vallom magam, hogy pontosan mi a kérdés. Ha arra vonatkozik, kivel fekszem le, kivel van szexuális kapcsolatom, akkor nem vagyok meleg” – majd Franco hozzátette a FourTwoNine-nak, hogy a húszas és a harmincas években nem az alapján ragasztották rád ezt a jelzőt, hogy kivel bújtál össze, hanem hogyan viselkedtél. “A tengerészek férfiakkal szexeltek, de ameddig férfiasan viselkedtek, nem tekintették őket melegnek.”

Melegpornósként is remekel James Franco

James Franco a különböző meleg karakterek megformálásában azt élvezte a legjobban, hogy közben a kor normáit, elvárásait, társadalmi szokásait is megtanulta. Neki mindez a film velejárója. Ezt nevezi művészetnek. 

Hogy a King Cobrában mi jelentette a legnagyobb kihívást, egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy keményen edzett, hogy a legjobb formáját hozza.

Melegpornósként is remekel James Franco

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top