Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Nádai Anikó új párja Dombóvári István

Végre valóban egymás mellé sodorta az élet Nádai Anikót és Dombóvári Istvánt. Egy különleges eseményre készülnek közösen, és mindketten nagyon boldogok.

A nagy eseményre való tekintettel a páros interjút is adott, amiben Dombóvári István elmondta, hogy amikor felröppent az a pletyka, hogy Nádai Anikó és ő vezetik majd az X-Faktort, nagyon készült. Úgyhogy most, hogy tényleg együtt vezethetnek műsort, nagy álma vált valóra. Nádai Anikó és Dombóvári István lesznek ugyanis a Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadó gálájának műsorvezetői.

 Dombóvári István azt is elárulta, hogy ő Balázs Palit tartja a legesélyesebbnek a díjra. Mesélt arról is, hogy közös képük is készült, ami számára azért volt fontos, hogy összecserélhesse az arcukat, és láthassa magát nagy hajjal. Erre mi is kíváncsiak lettünk, és megkerestük a fotót, ami valóban nem mindennapi:

Balázs Pali mellett egyébként a jelöltek között van többek között Nótár Mary, Suzy, Kis Grófo és ÉNB Lali is. A Muzsika TV jelöltjeire itt lehet szavazni öt különböző kategóriában. A díjátadó gála október 8-án lesz.

Címlap

top